معرفی نرم افزار گرافیکی

معرفی نرم افزار های مفید در امور طراحی گرافیکی

معرفی نرم افزار گرافیکی

معرفی نرم افزار های مفید در امور طراحی گرافیکی

در این وبلاگ قصد دارم نمونه ای از نرم افزار های مفید و در امور گرافیکی و طراحی را معرفی کنم و در صورت امکان لینک دانلود آنها را برای شما قرار دهم

معرفی بهترین نرم افزارهای گرافیکی (قسمت اول )

چهارشنبه, ۶ شهریور ۱۳۹۸، ۰۳:۲۸ ب.ظ

امروز قصد داریم به معرفی بهترین نرم افزارهای گرافیکی حال حاضر در بازار طراحی گرافیک بپردازیم امیدوارم  این مطلب برای شما مفید واقع شود
امروزه با پیشرفت روزافزون دستگاه‌های هوشمند طراحی نیز رنگ و بوی دیگری به خود گرفته است و علاوه بر روش‌های سنتی، در سایه یک نرم افزار گرافیکی می‌توانیم شاهد طرح‌های دیجیتال در دنیای کامپیوترها باشیم.

فرض کنید می‌خواهید عکسی را ویرایش کنید، از کدام یک از برنامه های گرافیکی استفاده می‌کنید؟ حال اگر بخواهید بروشور، لوگو و یا طراحی وب سایتی را انجام دهید چطور؟ و آیا تاکنون پیش آمده که بخواهید افکت‌های مختلف روی تصاویر خود ایجاد کنید؟ در این موقع چه می‌کنید؟ جواب همه این سوالات آشنایی با نرم افزار های گرافیکی است. شاید سوال بعدی شما این باشد که کدام یک از نرم افزار های طراحی را برگزینیم؟ آیا برای هرکدام از موارد بیان شده بالا، نرم افزار گرافیک خاصی وجود دارد یا خیر؟ با ما همراه باشید تا جواب سوال خود را بیابید.

همیشه بهترین نرم افزارهای گرافیکی آن‌هایی هستند که محیط کاربری راحتی را برای کاربران فراهم می‌آورند. این در حالی است که زمانی می‌توانیم یک نرم افزار گرافیک را موفق بدانیم که بتواند طیف وسیعی از کاربران را پوشش دهد. چنین نرم افزارهای طراحی در کنار محیط کاربرپسند، چنان ساده هستند که حتی کاربران مبتدی نیز می‌توانند بدون مشکل با آن‌ها کار کنند. معمولاً برنامه های گرافیکی کاربردی کامپیوتر انواع مختلفی دارد. دسته‌ای از این نرم افزارهای گرافیکی به کمک طراحی‌های کامپیوتری می‌آیند و در سایه آن‌ها همه طراحان می‌توانند آسان‌تر طراحی‌‎های خود را انجام دهند. از طرف دیگر سایر کاربران نیز گاهاً نیاز دارند که با استفاده از نرم افزار های طراحی کارهایی را بر روی تصاویر مانند تغییر نوع فایل و یا تغییر اندازه، رنگ و سایر کارهایی از این دست را انجام دهند. با ما همراه باشید تا مروری بر بهترین نرم افزار های گرافیکی داشته باشیم که هر یک از آنها می‌توانند نرم افزار های مورد نیاز یک گرافیست باشند.

 

نرم افزار گرافیکی Photoshop

محال است به عنوان یک کاربر کامپیوتر با این نرم افزار گرافیک قدرتمند بیگانه باشید. در عین حال که همه فتوشاپ را نرم‌افزاری حرفه‌ای برای انجام کارهای گرافیکی می‌شناسیم باید بگوییم که این نرم‌افزار کاربردی حتی به فکر مبتدیان نیز بوده است. یادگیری آن آسان بوده و خیلی سریع ترفندهای آن را نیز می‌آموزید. البته به یاد داشته باشید برای حرفه‌ای شدن باید تمرین و کسب تجربه را به آموزه‌های خود اضافه کنید. یکی از قدرت‌های فتوشاپ، داشتن ابزارهایی برای ویرایش و ادیت تصاویر است. برای آموزش فتوشاپ به زبان ساده برای افراد مبتدی می‌توانید به این مطلب پلازامگ مراجعه کنید.
شاید نتوانیم نرم‌افزار دیگری را برای رقابت با آن در این زمینه پیدا کنیم و قطعا بهترین نرم افزار گرافیکی است. فتوشاپ چنان در ادیت تصاویر قوی است که این کار سخت را خیلی سریع و لذت بخش برای ما انجام خواهد داد. کار دیگری که فتوشاپ با آن شناخته می‌شود ترکیب تصاویر مختلف با هم برای خلق تصویر جدید است. دسترسی به ابزارهای آن راحت بوده و با آشنایی با آن‌ها می‌توانید به راحتی از آن‌ها استفاده کنید. گفتنی است شما می‌توانید فتوشاپ را چه در ویندوز و یا در سیستم عامل مک نصب کنید. همان‌طور که گفتیم این نرم افزار مناسب مبتدیان نیز است و در این راستا امکانات زیر را برای آن‌ها فراهم می‌آورد:

برش تصاویر، صاف کردن، چرخاندن
امکان حذف لک‌های تصویر
رنگ‌آمیزی در انواع مختلف
و خیلی از امکانات دیگر
مزایای فتوشاپ
ویرایش ویدیو نیز دارد.
ابزار برش آن بسیار عالی عمل می‌کند.
عملکرد بسیار خوبی دارد.
معایب فتوشاپ:
رابط کاربری چندان جالبی ندارد.
برخی از ابزارهای در گزینه‌های مختلف پنهان هستند.

 

2. نرم افزار گرافیکی Gimp

 

نرم افزار گرافیک GIMP با حجم کمی که دارد جایگرینی مناسب برای فتوشاپ خواهد بود، مخصوصاً اگر نمی‌خواهید کارهای حرفه‌ای انجام دهید. البته ناگفته نماند که این نرم‌افزار طراحی گرافیک مجهر به ابزارها و ویژگی‌های برجسته است و گزینه خوبی برای طراحی‌های مختلف از جمله آن دسته از طرح ها که شامل خط و منحنی هستند، خواهد بود. اگر عکاس هستید، برای شما هم خبر خوبی داریم. GIMP از ویژگی‌هایی برخوردار است که آن را برای ادیت عکس بسیار قدرتمند می‌سازد. در کنار همه این خصوصیات خبر خوبی هم برای مبتدیان داریم. بله! این نرم‌افزار با بهره‌مندی از رابط کاربری ساده و آسان گزینه‌ای مناسب برای کاربران غیر حرفه‌ای نیز محسوب می‌شود که البته همه این ویژگی‌ها دست در دست هم می‌دهند تا بتوانید تجربه خوبی را در استفاده از این نرم افزار طراحی گرافیک رقم بزنید. اگر با اوبونتو کار کرده‌اید حتماً باید GIMP را جزو برنامه‌های پیش فرض آن مشاهده کرده باشید. اگر هم کاربر سایر سیستم‌عامل ها هستید GIMP بر روی آن‌ها نیز قابل نصب خواهد بود.

مزایای GIMP
رابط کاربری راحت و کاربرپسندی دارد.
یادگیری آن آسان است.
وقتی با آن کار می‌کنید، در زمان کار تنها با یک پنجره سرو کار دارید
می‌توانید در حالت فول اسکرین نیز به ادیت تصاویر بپردازید.
معایب GIPM
چند باگ کوچک دارد.
از قلم مخصوص طراحی تبلت‌ها هم پشتیبانی نمی‌کند.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی